Diensten

Gas - Water - Riool - Centrale verwarming - Koper /zink werk - Dakbedekking - Badkamers

Gas.

gas

Of het nu gaat om het vervangen van een oude gasleiding of om het aanleggen van een nieuwe gasleiding of om het uitbreiden van de gasinstallatie voor bijvoorbeeld een gaskachel op uw terras.
Het is belangrijk dat alle werkzaamheden worden uitgevoerd volgens de vele strenge voorschriften en op dichtheid gecontroleerd ook bij u bestaande installatie.
Want gas blijf gevaarlijk!

Water.

water

Het is als vanzelfsprekend dat het er is, warm en koud water in uw badkamer en keuken en koud water in uw toilet en de buitenkraan in u tuin.
Belangrijk bij deze installatie is dat er rekening gehouden word met de eisen van de klant want comfort en luxe worden daarin steeds belangrijker,
denk daarbij aan de hoeveelheid en de wachttijd voor warmwater in uw badkamer en keuken.

Riool

riool

Bij het leggen van uw nieuw, vervangen of uitbreiding van uw riool dient ook hierbij zeer nauwkeurig gewerkt te worden om het niet goed weglopen van het schoon en vuil water te voorkomen wat uiteindelijk grote verstoppingen kan veroorzaken.
De juiste diameters buis en bochten gebruiken spelen hierbij een grote rol en ook de ontspanningsleiding die ongeremd lucht aanzuigt mag niet vergeten worden om het bekende leegzuigen van de sifon wat kan leiden tot stankoverlast te doen voorkomen.

Centrale verwarming.

Heeft u een nieuw cv installatie nodig? Dan bent u bij installatieberijf rutten aan het juiste adres.
Is uw cv installatie aan vervanging toe, dan moet er van te voren goed over nagedacht worden hoe de installatie er uiteindelijk uit moet komen te zien.
Wilt u de temperatuur per ruimte kunnen regelen of juist niet en welk soort verwarming u in uw huis wilt,
juist wel vloerverwarming of alleen radiatoren of misschien wel een combinatie van allebei?

cv

En dan komt natuurlijk ook nog de grote van uw huis erbij kijken en de hoeveelheid warm water wat de ketel moet kunnen leveren.
Kortom een hoop dingen waar over nagedacht moet worden en wat uiteindelijk tot een luxe en comfortabel huis gaat zorgen.
Ook kunt u natuurlijk ook voor een uitbereiding van uw installatie of ketel onderhoud of alleen een nieuwe ketel bij ons terecht.

Neem gerust contact met ons op.

Zink / Koper werk.

zink

Wilt u er vanaf dat u uw dakkapel moet schilderen, dan is het bekleden van uw dakkapel met zink of koper een uitkomst voor u.
het vakkundig aanbrengen van het zink of koper dient voor jaren lang een onderhoudsvrije dakkapel.
Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor het vervangen van uw goten of nieuw te leggen goten en daarbij natuurlijk ook een mooie zinken hemelwaterafvoer.
En wilt u af van uw pannen op uw schuur of woning?dan is het leggen van een fels of roevendak ook geen enkel probleem.

Dakbedekking.

dakbedekking

Installatiebedrijf Rutten is er ook voor al uw dakwerk.
Het kan zijn dat u een inspectie van uw dak wilt of gewoon voor het onderhouden van uw dak, bij installatiebedrijf Rutten is dit mogelijk!
Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het repareren van uw dak of als het niet meer te repareren is voor het vervangen van uw dak of voor uw dak wat nog in aanbouw is.
Installatiebedrijf rutten werkt met het welbekende en veel gebruikte APP en SBS dakbedekking zowel kaal als met granulaat.
Ook zijn wij er voor uw dak met PVC of EPDM dakbedekking.

Badkamer

badkamer

In tegenstelling met het verleden moet de badkamer en toilet van tegenwoordig aan alle luxe en comfort voldoen, hierbij speelt ook de uitstraling een erg belangrijke rol.
Installatiebedrijf Rutten is er voor uw totale renovatie of nieuw te maken badkamer van begin tot einde.
Het hebben van een goed persoonlijk gesprek over uw idee van de badkamer met daarbij onze ervaring en meedenken in uw sfeer is dan ook een "must" voor uw badkamer naar al uw wensen.
Omdat installatiebedrijf Rutten uw badkamer van begin tot einde maakt hoeft u dus niet bang te zijn dat de gemaakte afspraken absoluut
vast staan maar juist met goed overleg altijd wijzigingen/aanpassingen gemaakt kunnen worden.